MSI GTX 980 ve GTX 970 Fiziksel Fark

Madnesss

Hectopat
Daha fazla  
Bu 2 kart arasında fiziki bir fark var mı arkadaşlar. Yani 2 kartı yan yana koyduğumuzda ayırt edilebilecek bir görünüm farkı var mıdır? Çok önemli benim için şuan bu konu, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ben biraz araştırdım hiç bir fark bulamadım, boyutlar neredeyse aynı 1 er cm farkları saymazsak, fan yapısı, ısı boruları, bana bariz ayırtedilebilecek fiziki bir özellik lazım.

Milyonlarca konu açıldı bu konu hakkında. Bütçenize göre değişir. 5000 TL ve üstü bütçeniz varsa GTX980 önerilir. 3500 TL'lik bir sisteme 3 5 fps için GTX980 eklemek saçmalık olur.

Kartların boyutları tamamen aynıdır.

Yükseklik 4.376 inc / 11.1 cm
Uzunluk 10.5 inc / 26.6 cm

Fakat markaların soğutma sistemleri veya kart üzerinde yapacağı değişiklikler ile aralarında 1-3 cm kadar fark olabilir.
Kaynak:
GTX 970 Specifications
GTX 980 Specifications

GTX 970 ile 980 arasındaki performans farkına buradan göz atabilrisiniz. Bana kalırsa aradaki fiyat farkını ödemeye değecek performans farkı bulunmamaktadır. AnandTech | Bench - GPU14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…