MSI GTX1050 Ti 4 GB için işlemci önerisi

Yer
O_O
Beyler geçen yaz sistem topladım fakat o zamanlar bir şey bilmiyoruz tabii i3 6100'lü sistem topladım. Şu an da i3 6100 bana yetersiz geliyor. 800 900 TL'lik 1050 Ti ile uyumlu işlemci önerir misiniz? Belki 950 TL olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen alacaksanız bilemem ama bir iki ay sonra 800-900 olacak olan işlemci fiyat performans ta çığır açmış Ryzen 3 3300X daha çıkalı 1 ay oldu belki 1 aydan daha az.+Anakartınızı mutlaka değiştirin çünkü şuan AMD en iyisi ve olmaya devam edecek.......

İ7 6700, 7700, takabilirsin. Ama fiyalara bakınca o parayı edecek işlemciler değil. Ayrıca anakartın destekliyor ise bunların K olan versiyonlarını alıp overclock ile performans alabilirsin. Ama bu sefer de ekran kartın darboğaz yapacak. Bu yüzden anakart ve işlemciyi satıp yeni bir platform kurmanız daha mantıklı.

Ryzen olursa iyi olur artıkı Intel istemiyorum. Bir de anakartla uyumlu olursa ben pek bilmiyorum da.

İyi bir işlemciye benziyor fakat biraz pahalı ama en olmadı alırız artık ne yapalım.

Ryzen olur ise anakart da değiştirmeniz gerekecek. Yani bütçenizi 470 TL daha yükseltmeniz gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…