Akasa VENOM LX+EVGA 650BQ veya Aerocool Aero 500 Window+EVGA 650BQ almalısınız seçim sizin, evet bu PSU diğerinden daha sessiz çalışacak ve siz fark etmeseniz de daha az elektrik harcayacak.
Tasarruf bakımından diğerine göre tabii ki daha az harcar. Sesli çalışıp çalışmaması tamamen şansına kalmış bir şey sonuçta en kaliteli ürün de alsan sorun yaşaman muhtemeldir. Yine de diğerine göre daha az sesli çalışır diyeyim.
Usta ben EVGA 650BQ güç kaynağını aldım bir şey dikkatimi çekti. Bu sata kablosu ve 24 pin kablosunun içindeki metal kısım yok bu bir sorun teşkil eder mi ?
Usta 2 tane sata kablosunda 1'er tane ve perif kablosunda 1 tanesinde içindeki metal kısım yok sorun çıkar mı ? Bu güç kaynağındaki kabloların hepsini takmak zorundayız değil mi ?