1 144383 Kilopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 228 20 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz anakartı aldım. Ekran kartına karar veremedim. Ekran kartının overclock özelliğinin olmasını istiyorum. MSI GTX1060 ARMOR 6G OC 6GB 192Bit iyi midir? Ve MSI H170 Gaming M3 anakart ile overclock edebilir miyim? Ekran kartını overclock edebilmek için gerekli şartlar nelerdir?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz anakartı aldım. Ekran kartına karar veremedim. Ekran kartının overclock özelliğinin olmasını istiyorum. MSI GTX1060 ARMOR 6G OC 6GB 192Bit iyi midir? Ve MSI H170 Gaming M3 anakart ile overclock edebilir miyim? Ekran kartını overclock edebilmek için gerekli şartlar nelerdir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Aralık 2016 #2 Kartta yer alan OC ibaresi kartın OC edilebilir olduğu anlamına değil, kartın çoktan OC edilmiş olduğu anlamına gelir. Kullanıcı isterse bunun üzerine de çıkabilir. Anakart seçimi de bunu etkilemez.
Kartta yer alan OC ibaresi kartın OC edilebilir olduğu anlamına değil, kartın çoktan OC edilmiş olduğu anlamına gelir. Kullanıcı isterse bunun üzerine de çıkabilir. Anakart seçimi de bunu etkilemez.