MSI GTX1060 Plus vs MSI GTX1070 X

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kararsız

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okulların kapanmasına 1 hafta kala bilgisayar alacağım da kararsız kaldım. Yeni modifikasyonlarla 1060 9 GBPS oldu. Hangisi alayım?

GTX 1060 6GB 9 GBPS modelini almanıza gerek yok. Normal GTX 1060 6GB alabilirsiniz. Arada çok az performans farkı var ( %4-%5). Eğer 2K'da oyun oynayacaksanız GTX 1070. Eğer 1080p'de oyun oynayacaksanız GTX 1060 6GB. Bu arada işlemcini ve monitörünü belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Yeni hesap açtım da işlemciyi ryzen 5 1600x almayı düşünüyorum. Güç kaynağını karar veremedim.
Ekran kartını AMD kullanmak istemedim

İşlemciyi Ryzen 5 1600x almayı planlıyorum. Monitörüm ise 144 Hz'lik MG248qe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer monitörünüz 144HZ ise AMD Vega'yı bekleyin. Çünkü monitörünüz Freesync destekli. Haziran sonunda çıkacak.
Ama ailene fazla masraf yaptırmayacaksan GTX 1060 6GB alabilirsin. Monitörü henüz almadıysan 1080P 60HZ bir monitör tercih edebilirsin.

Monitörü aldım. Tekrar konu açtığımda 1070 alabilirsiniz ama G-sync kullanamazsın 144hz alırsın dedi. B ide dediğim gibi AMD ekran kartı almak istemiyorum.

Teşekkürler. Bende 2 marka da kararsız kaldım. Sonunda kararım MSI oldu.
2.ile3. ve 1.ile4. arasındaki fark ne? Siz bu 4 ekran kartından hangisini önerirsiniz?

@kararsız 3. olan daha iyi soğutmaya sahip ve daha performanslı ama arada çok büyük bir fark yok birkaç FPS falan oynar. Farketmez hepsi kalitelidir ama tavsiyem Msı Gaming X veya Evga Ftw (1. veya 3.).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…