MSI GTX1060 vs ASUS GTX1060

MSI GTX1060 VS ASUS GTX1060

• Oy verenlerin toplamı
    11
Arkadaşlar adam size AMD serisi bir kart önerin demedi ki üstte anket yapmış 2 şık sunuyor size 2 sinden birini yazmanızı istemiş. Şimdi birileri çıkar fan boy der. Anlamıyorum yani konuyla alakalı olmayan bir şeyi neden yazıyorsunuz.

@ProofStriket kardeşim bende böyle bir konu açmıştım. ASUS mu MSİ mı araştırdım baktım ki MSİ soğutmada ASUS dan daha iyi bir kart. Araştırıp bakabilirsin.

Arkadaşlar adam size AMD serisi bir kart önerin demedi ki üstte anket yapmış 2 şık sunuyor size 2 sinden birini yazmanızı istemiş. Şimdi birileri çıkar fan boy der. Anlamıyorum yani konuyla alakalı olmayan bir şeyi neden yazıyorsunuz.

@ProofStriket kardeşim bende böyle bir konu açmıştım. ASUS mu MSİ mı araştırdım baktım ki MSİ soğutmada ASUS dan daha iyi bir kart. Araştırıp bakabilirsin.
Eğer yeni alacak ise, daha iyi bir karta yönlendirmek için. Arkadaşın sorduğu soruya zaten cevabımızı verdik. Mesajımıza ek olarak da bir tavsiye ekledik. Bunda bu kadar tepki gösterilecek bir sakınca görmüyorum. Yanlış olan kısım nedir tam olarak?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı