MSI GTX1070 Ti AERO testlerde düşük skor alıyor

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Anlayan arkadaşlar sizce bir sıkıntı var mı?
Ekran kartım MSI GTX1070 Ti AERO. Belki bu sebepten dolayı diğer 1070 Ti'lara karşı kötü kalmış olabilir mi?

375770

Çözüm
Aero tasarımı o GPU'yu sorunsuzca soğutup yüksek hızlarda tutabilecek bir tasarım değil, ondan dolayıdır. Skor da çok kötü değil dua et bence. Aero 1070 TI alıp da 1060 kadar FPS alamayanlar var.
Gayet mantıklı bir cevap olmuş. User Benchmark sitesinde tüm GTX1070TI modellerinin performans ortalamasını aldığı için öyle gözüküyor. Dilerseniz overclock yaparak daha yüksek puanlar alabilirsiniz. Ama bu bağlamda Aero modelinin soğutması yetersiz kalacaktır.

Senin kasanın akışı iyi muhtemelen, 80 derece Aero ve 1070 TI için iyi bir değer. Biraz daha kötü bir hava akımı olsa direk 90'ı görüyor Aero'lar genelde. Sen bu haliyle kullanmaya devam et, sorun olmaz. Eğer illa OC istersen de tavsiyem çekirdekte 100, memoryde de 250'nin üstüne çıkmaman, üstünde voltaj da artmaya başlayacağı için sıcaklık sorunu olacaktır. Ha bu değerlerde olmayacağının garantisini veremem, deneyerek görmen gerekir.

@The Man From E.A.R.T.H. Çok sağol aslında sürekli 80 derecede değil genelde tam yükte 70 derece max 80 derece oluyor max da 82 gördüm bide fanları otomatikteydi bir kara ekran kartının fan ını 100 e alıp full yükte 60 derece 65 derece arası oluyor diye hatırlıyorum .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı