Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 1 Şubat 2019 #21 Regionella dedi: Dostum sen sanırım konu sahibinin arkadaşısın, yenileyip duruyorsun başlığı. Genişletmek için tıkla... Hayır, konu sahibi öne çıkara basınca son mesaj yenilenmiş oluyor.
Regionella dedi: Dostum sen sanırım konu sahibinin arkadaşısın, yenileyip duruyorsun başlığı. Genişletmek için tıkla... Hayır, konu sahibi öne çıkara basınca son mesaj yenilenmiş oluyor.
xMcEFx Megapat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #22 Regionella dedi: Dostum sen sanırım konu sahibinin arkadaşısın, yenileyip duruyorsun başlığı. Genişletmek için tıkla... Alıntı yaptığınız yorumumu okumadığınız aşikâr. Zira okusanız bir insanın arkadaşının ilanına bu yorumu yazamayacağını idrâk edebilirdiniz. Teşekkürler.
Regionella dedi: Dostum sen sanırım konu sahibinin arkadaşısın, yenileyip duruyorsun başlığı. Genişletmek için tıkla... Alıntı yaptığınız yorumumu okumadığınız aşikâr. Zira okusanız bir insanın arkadaşının ilanına bu yorumu yazamayacağını idrâk edebilirdiniz. Teşekkürler.