1 151202 Kilopat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 237 12 Kasım 2016 #11 KralGS dedi: G-Sync varsa, 144hz pek gerek görmüyorum açıkçası. 144hz varsa da G-Sync pek gerek görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ki? G-Sync sadece kırılmayı engeller, 144hz'in akıcılığın vermez.
KralGS dedi: G-Sync varsa, 144hz pek gerek görmüyorum açıkçası. 144hz varsa da G-Sync pek gerek görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ki? G-Sync sadece kırılmayı engeller, 144hz'in akıcılığın vermez.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 12 Kasım 2016 #12 @Silinen üye Ben sadece gerek görmediğimi söyledim. Cümlemden nasıl bir mantık çıkardınız anlamış değilim açıkçası...
@Silinen üye Ben sadece gerek görmediğimi söyledim. Cümlemden nasıl bir mantık çıkardınız anlamış değilim açıkçası...
1 151202 Kilopat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 237 13 Kasım 2016 #13 KralGS dedi: @Silinen üye Ben sadece gerek görmediğimi söyledim. Cümlemden nasıl bir mantık çıkardınız anlamış değilim açıkçası... Genişletmek için tıkla... Gerek görmüyorum demendeki mantığı anlamadım ben. 144hz olunca kırılma olmadığını zannediyorsun da ondan mı gerek yok diyorsun? Eğer öyle bir düşüncen varsa yanlış, kırılma oluyor yine de. G-Sync varsa 144hz'e gerek yok demen zaten tamamen anlamsız. Alınabiliyorsa G-Sync 144hz alınmalıdır.
KralGS dedi: @Silinen üye Ben sadece gerek görmediğimi söyledim. Cümlemden nasıl bir mantık çıkardınız anlamış değilim açıkçası... Genişletmek için tıkla... Gerek görmüyorum demendeki mantığı anlamadım ben. 144hz olunca kırılma olmadığını zannediyorsun da ondan mı gerek yok diyorsun? Eğer öyle bir düşüncen varsa yanlış, kırılma oluyor yine de. G-Sync varsa 144hz'e gerek yok demen zaten tamamen anlamsız. Alınabiliyorsa G-Sync 144hz alınmalıdır.