MSI GTX750 vs Asus HD7850

Zanza

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aklıma birşey takıldı MSI GTX750 almayı düşünüyordum fakat hd7850 gördüm sizce hangisinden daha çok performans alırım sistemim (intel core quad Q9300 2.51 GHz) (4GB DDR2 ram) (1TB sata harddisk) (anakartım MSI G31M3(CN-7529) bide HD7850 için psu tavsiye edebilirmisiniz psu max bütçe 130 TL yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben sana şöyle söyleyeyim yabancı bir forumda gördüm aynen iletiyorum: hd7850>Gtx 750=300 watt
Yani,Gtx 750 performansa değil,güç tüketimine yönelik bir kart.PSU su eski olan sistemler için tavsiye edilir.Sen yeni bir PSU alacağını söylüyorsun.O yüzden 7850 tavsiye ediyorum. PSU ya gelince ben 130 TL ye Cooler Master B500 aldım.500 watt ve 12V kanalından 408 watt verebiliyor.

Çok teşekkür ediyorum değerli arkadaşım ben şimdi psu deyiştirmesem psu eski 5 yıllık filan yakında arıza çıkartabilir diye düşünüyorum bide ben vatandan alacağım sizce bu psu nasıl Corsair Vs Serisi 450W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar yetermi hd7850 için.

Bu videoya bakmanı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet baktım çok çok iyi insanların kafasındaki soruları cevaplayan bir video ama pek göremedim net çok yavaş yani bu video ne anlatmak istiyor

Evet baktım çok çok iyi insanların kafasındaki soruları cevaplayan bir video ama pek göremedim net çok yavaş yani bu video ne anlatmak istiyor
Kısacası 4 kart denendi 750ti kartın 6870, 7850 ve r7 260x en düşük güç tüketen ve 750 yerine gelebilecek ekran kartı olduğu belirtiliyor. Tabi sadece güç tüketimi söyleniyor ama öyle anlaşılıyor. Aralarında pek fazla fark yok tabi markaya görede fiyat oynayabiliyor. Açıkça 750ti kartına bir bak derim tabi karar senin.

Son düzenleme:
Asus HD7850 nasıl ti alamam max bütçem 500 tl +130tl psu alcam

Ben o videoda FPS değerlerine bakmanız için atmıştım ama neyse.

Ben o videoda FPS değerlerine bakmanız için atmıştım ama neyse.
Evet daha önce baktım ama o kartlardan hiçbirini almayı düşünmüyorum ne kadar iyi olursa olsun bana bi yardımcı olsanız max bütçe 500tl ekran kartı ve psu lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…