MSI GTX750Ti TwinFrozr hakkındaki yorumlarınız ?

Eğer R9 270 veya 270x alırsam güç girişi için bir sorum var. Benim power supplyden çıkan 4pinlik giriş vardı sanırım. Benim bu 4pini çevirme şansım var mı mesela 2 tane 6pine dönüştürebilir miyim ? Bir de 270x kaç pin güç girişine gereksinim duyuyor?

Not: Kutu içeriklerini araştırdım anladım sonradan.

Son düzenleme:
Bir kaç hafta içinde alabilirim tüm herkese teşekkürler. GTX750ti alabilirim bütçeyi biraz artırırsam R9 270.
Bu arada @Tolga Şahin sana nasıl ulaşabilirim biraz sorum var da buradan uzun olacak

Bir kaç hafta içinde alabilirim tüm herkese teşekkürler. GTX750ti alabilirim bütçeyi biraz artırırsam R9 270.
Bu arada @Tolga Şahin sana nasıl ulaşabilirim biraz sorum var da buradan uzun olacak

Buradan sor derim. Uzunluğu önemli değil hem belki bir şeyi yanlış biliyorsam birileri düzeltebilir burada. Hem de aynı soruyu soracak kişiler başlık açmak yerine buradan direk okuyabilir.

Bu arada çok önemli düzeltme bu sorularım Asus R9 270 için:
Hocam içinden molex'ten 6pine çeviren kablo yok mu diyecektim ki benim boşta 6pinlik kabloyu gördüm.
Bir de şu anki monitörüm 1440x900 çözünürlükte ancak yazdan önce monitör gelecek yurt dışından büyük ihtimalle FHD olacak. 1080p'ye geçiş yaparsam kart yetersiz kalmaz değil mi ? Biliyorum biraz gereksiz sorular ancak ne yapalım kafamda soru kalsın istemiyorum.
Sıcaklık değerleri nasıl ? DCU var ancak yine de sormak istedim.
Power supply 650w ancak şimdi 80 bronze vs. diye sınıflandırılıyor. Benim power hangi sınıf bilmiyorum problem olur mu ?
Onun dışında aklıma bir çok soru vardı ancak şimdilik bunları hatırlayabildim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Bu kart 350 watt olan iyi bir güç kaynağı ile bile çalışır. Msi güç girişi istemiyor asus istiyor. Strix modeli 65 dereceye kadar fanları çalıştırmayan model normal modelinde ise ısı borusu yok. Asus alacaksan strix al almayacaksan asus al. Birde 1080p için orta ayar seviyesi garanti ediliyor.

Kart şu anda 1080p için yeterli fakat ne kadar götürür söyleyemem. 1-2 yıl götürür tahminimce.
Sıcaklıklar, kış ayındayız fakat özellikle benim odamda kalorifer çok yanıyor. Oda sıcaklığı 25-30 derece arası. Fanlar oyunda değilken %20, %50 arası çalışıyor. Şu an boşta 43 derece. Oyuna girerken fanları %70' e alıyorum maksimum 65 derece oluyor. 650 watt en dandik psu bile rahat çalıştırır merak etme.

Kesinlikle R7 265 al daha iyi performans veriyor. Tabii Nvidia fanboyu değilsen ama illa GTX 750Ti alacaksan bu adamın videolarına bakabilirsin. Detaylı bir şekilde test etmiş.
Zachary Or Drama/159329
- YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanboy değilim ki fanboy olacak kadar da param yok R9 270 almaya çalışacağım. Videolar için de teşekkür ederim bi' bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…