MSI GTX760 Twin FrozrGaming mi? Asus GTX760 DirectCU II O.C. mi?

kaan uzuner

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar Sistem Topluyorum ve iki ekran kartı arasında kaldım gönlüm biraz daha fazla MSI'dan yana. Bu işi daha iyi yaptıklarını düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

v2-66600-1_medium.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de aynı GPU'yu kullanıyor. O.C modelleri olabilir, biraz fazla performans sağlayabilir. Ama kullanılan grafik işlemci aynı. Bu yüzden çok fazla takmayın. Hangisini dilerseniz onu satın alın. Ayrıca R9 280 almanızı tavsiye etmem. Nvidia özellikle Beta sürücüler konusunda gerçekten iyi iş çıkartıyor ve performansta iyileştirmeler sağlıyor. Nvidia'dan yana kullanın hakkınızı.

benim alış sebebim dx11 idi the evil within ve alien isolation aldım büyük bir sabırla inmesini bekledim ve tabi ki oyunlar açılmadı :)
sonra kartı aldım , ikisini de full grafik oynayabiliyorum.

Ayrıca renderlar da ciddi bir performans artışı var.İki katı fark etti.

PEKİ PERFORMANSI NASIL KARTIN HANGİ OYUNLARI OYNAYAMIYOR

Vermiş olduğun 2 kartta aynı performansa sahip. İllaki performans odaklı düşünüyorsan gtx 760 zotac amp'yi tercih etmen yerinde olur. Yalnız vatan şu anda evga kampanyası yapıyor. Onu da tercih edebilirsin. Cebinde 100 lira kalır, zotac'tan %2 eksidedir sadece. Verdiğin ürünlerden ise %2 oranında fazla performansa sahiptir.

Vermiş olduğun 2 kartta aynı performansa sahip. İllaki performans odaklı düşünüyorsan gtx 760 zotac amp'yi tercih etmen yerinde olur. Yalnız vatan şu anda evga kampanyası yapıyor. Onu da tercih edebilirsin. Cebinde 100 lira kalır, zotac'tan %2 eksidedir sadece. Verdiğin ürünlerden ise %2 oranında fazla performansa sahiptir.

Eski kartım gtx260 , ilk gün bende zotac aldım aldığım gün kasam da yalan oldu boş boşuna 30 gün bekledim(CoH oynarken) . Pek güvenmiyorum milyon da bir de olsa bana denk geldi kimseye tavsiye etmiyorum.

Şans işi o kısım. Yoksa tüm zotaclar aynı olacak diye bir şey yok. Öyle olsa firma 3-4 bin liraya kart satamaz. Evgayı tercih edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı