Msi GTX770 Afterburner ayarları nasıl olmalıdır?

ozgurtali3535

Megapat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 13700F - ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 SOLID Core
Meslek
Sağlık Personeli
Arkadaşlar msi gtx 770 twin frozr O.C kullanıyorum. Karta zarar gelmeyecek şekilde en iyi performans için afterburner ayarları nasıl olmalıdır? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

@Recep Baltaş abiminde görüşü önemlidir benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten overclock edilmis halde geliyor sana, biz buradan sunu su ayara getir diyemeyiz. O kart en sade haliyle bile takir takir calisir. Tavsiyem, su anlik elleme. Performans testlerini yap, ona gore dusun.

Açıkçası bunu neden yapmak istediğinizi anlamadım. Ancak illa ki daha fazla fps istiyorum diyorsanız Berkan ÖZGAN'ın dediği gibi saat değerlerini az az yükselterek test etmelisiniz. Mesela ben 9500GT'nin 550MHz olan çekirdek hızını 800MHz'de kullanıyorum.

Zaten msi o.c yapıp sana afterburner ile seçenekler bırakmış game mode, normal mode (bu seçenek değerlerini kartın en iyi performansını en uzun süre bazlı ayarlıyorlar) sen bundan birazcık daha fazla çekirdek ve bellek hızı istiyorsun ama inan gereksiz eğer kartın sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını istiyorsan. Yine en iyi performansı belirleyecek kişi kartı kullanan olarak kendin karar vereceksin.
Her zamanda ekran kartına yüklenmek olmaz bence :D sonuçta oyun bile oynarken açıp kasanın içinde ekran kartını seyretmiyoruz. Kullandığımız monitör seçimi bile performansı etkiliyor unutmayalım!!!

Kart yeni olduğu için şuan için o.c. yapılmamasından yanayım, bir kaç sene sonra oyunlarda sizi tatmin etmemeye başlayınca saat hızlarını arttırabilirsiniz. 60 hz monitörünüz olduğunu varsayarsak, 60 fpsten fazla elde etsenizde bunu monitörünüz gösteremeyeceğinden dolayı kartınızı boş yere zorlamış olacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı