MSI GTX970 Tabanlı Sistem

MashaElemente

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Aşağıdaki bilgisayarı toplamayı düşünüyorum sizce gta 5 aelan ultra düzeyde oynayabilirmiyim ? ve anakartlarda H97 Ve Z97 falan var onların arasındaki farkları güzelce açıklayabilirmisiniz? Hangisi oyun için? Ben H yi seçtim birde yazılımlarıda iyi.

MEL3p9.jpg

+++

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğin anakart çok güzel. Ama başka bir konuya değinmek isterim. Dolar malüm çok yüksek. O nedenle sistem toplarken çok sağlıklı olmuyor. Önerim Vatandan alacaksanız doların düşmesini beklemeniz başka yerden alabilirseniz de Eksen bilgisayardan almanız. Orada Dolar 2.35 Türk lirasından baz alınıyor. 4.000 TL'ye GTX 980 ile daha performanslı bir kasa toplayabilirsiniz.

@MashaElemente
-Anakartlar da "Z97" ibaresi yüksek frekanslarla O.C yapma olanağı sağlıyor. "H97, H81 vs..." seriler ise 1600MHz gibi bir frekansta çalışmasına olanak sağlıyor bu konuda bilgim bu kadar.

Sistemine gelince İntel i7 4790 fazla bence işlemci ve RAM 'lerden kısıp GTX 980 gibi bir canavar alınabilir.
•İntel i5 4460 Haswell Refresh bir işlemcidir. Seni geride bırakmayacaktır.
•Sisteme GTX 980 Ekledim. Günümüz oyunlarının çoğunu 1920x1080 ve Ultra ayarlarda gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.
•RAM'ler 8GB günümüz için yeterlidir. Hatta 3-4 Yıl boyunca sıkıntı çıkartmayacaktır ilerde 2x4 GB alıp takviye edebilirsin.
•Kasa +80 Güç kaynağıyla geliyor.
•İşlemci Soğutucuyu "Ben stok soğutucuya güvenmiyorum ısınma falan istemiyorum" diyorsan tavsiye ederim.

dd.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı