Bu da GTX970 referans kartı diye biliyorum. Eğer değilse de beni düzeltirsiniz, sorum şu olacak 20 gün sonra Amerika'dan akrabam buraya gelecek. Bütçem kısıtlı olduğu için bu iki karttan hangisini almam daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 165610
Bu da GTX970 referans kartı diye biliyorum. Eğer değilse de beni düzeltirsiniz, sorum şu olacak 20 gün sonra Amerika'dan akrabam buraya gelecek. Bütçem kısıtlı olduğu için bu iki karttan hangisini almam daha iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Valla GTX 1080'e 3000 TL verebileceksen NVIDIA candır. Sizin gibiler yüzünden ülkenin hali ortada. Mantıklı düşünemiyorsunuz. AMD, 200 dolara 980'den üstün kart yapmış, siz NVIDIA demeye devam edin.
Eki Görüntüle 165610
Referans tasarim biraz daha kotu bir sogutma var. Msi modeli zaten OC li bir sekilde fabrikadan cikiyor. Biraz daha serin calisacaktir. Arada 100-300 tl gibi miktar oynamiyor ise msi olani alin. Arada buyuk fark var ise referans ta alabilirsiniz. Paraniza bagli. Varsa msi yoksa referans.
Valla GTX 1080'e 3000 TL verebileceksen NVIDIA candır. Sizin gibiler yüzünden ülkenin hali ortada. Mantıklı düşünemiyorsunuz. AMD, 200 dolara 980'den üstün kart yapmış, siz NVIDIA demeye devam edin.
Allah askina kim ne dusunuyorsa dusunur buna kimse bisi diyemez sonucta GTX serisini hafife almasin kimse He AMD RX480 Diye bir karti duyurdu tamam guclu ucuz ama en fazla GTX970 performansi verebilecegini dusunuyorum GTX980 i geride falan birakmicaktir fikrimce zaten AMD bomba birşey cikaracaktir ayrica
Gtx 980 i geçmesiyle birlikte crossfire yapılıp Gtx 1080 bile geçiyor. Bunu yaparken de 200$ dolar cebinizde kalıyor. (Gtx 1080 600$, RX 480 200+200=400$)
Kesinlikle RX 480'i bekle. Artık GTX 9xx veya AMD 3xx serisi almak mantıksız. Ayrıca ''Nvidia candır gerisi heyecandır '' diyen arkadaşa sesleniyorum: Her zaman en iyisi Nvidia değildir. Yeri geldiği zaman AMD de çok güzel ürünler çıkarabilir. AMD kötü diye onu küçümsemek doğru olmaz.
Allah askina kim ne dusunuyorsa dusunur buna kimse bisi diyemez sonucta GTX serisini hafife almasin kimse He AMD RX480 Diye bir karti duyurdu tamam guclu ucuz ama en fazla GTX970 performansi verebilecegini dusunuyorum GTX980 i geride falan birakmicaktir fikrimce zaten AMD bomba birşey cikaracaktir ayrica
Babasi ali agaoglu galiba. Zaten ekran kartina o kadar para vereceksen zaten suan 1080 e rakip yok. Onu alacaksin yada Fury CFX. Polaris 10 11 ciksin fiyatlar dussun o zaman tekrar konusuruz.