MSI GTX970M vs ASUS GTX1050

Mutlaka ikisinden birisini alacaksanız ASUS'u alın. Her koşulda daha güncel bir laptop. Tek kötü yanı SSD olmaması. Onu da siz alıp eklersiniz. Ama ikinci elde çok dikkatli olun. Bütçeniz yetiyor ise sıfıra yönelin.

1050 beni 4 yıl taşır mı yüksek oyunları açmayacağım üniversite için alıyorum ekran kartı dandik olmasın fazla.

İkisinden seçmek gerekirse ASUS alın. İleride SSD takarsanız şahane olur.

@cyclincer Yeni nesil oyunlarda GTX 1050 yetersiz. Fakat oyun dışında kullanılabilir. Veya eski oyunlar oynayacaksanız olabilir.

Hocam peki 4-5 bin bandında mühendislik programları için uygun sıfır cihaz tavsiyeniz var mı? Sıfır alsam bu attıklarımdan düşük özellikli olacağını biliyorum.

Ben olsam asus u alırdım msi in ram ve ssd artısı var ama önemli değil gtx1050 ye 8 gb hertürlü yeter ayrıca asusun hdd si normal hdd lerden %30 daha hızlı hem depolama alanida yüksek sana tavsiyem 2.el alacaksan en guncelini al msi nerdeyse 4veya5 yıllık cihazdir ama asus en dazla 2 yıllıktır uzun vadede iyi olur o kadar para verecen
@cyclincer Yeni nesil oyunlarda GTX 1050 yetersiz. Fakat oyun dışında kullanılabilir. Veya eski oyunlar oynayacaksanız olabilir.
Nasil yetesiz daha demin battlefield 5 oynadim 64 mapde hiç takilma olmadan

Asus tabii ki
Yetersiz derken ultra grafikte oynatmaz. Hem günümüz oyunu değildir BattleField 5
Yeni çıkacak Cyberpunk 2077 tahminen en düşük GTX 1050 Tİ istiyor. Sen o oyunu low ayarlarda oynarsın ya da oynayamazsın. Günümüz oyunu dediğin oyun 2 yıl önce çıkmış bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…