SkyDanC Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 39 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #11 fozbek dedi: @SkyDanC GTA 5'i ayrı olarak satıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Online hesabı 151 level tüm modifiye parçaları açık zenterno full hızda şuan onun dışında Hydra jet + pick up + savaş helicopteri + Tank mevcut hiç yoksa 5 milyon $ dan fazla para harcadım oyun içi fiyat teklifi yaparsanız ona göre düşünebilirim.
fozbek dedi: @SkyDanC GTA 5'i ayrı olarak satıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Online hesabı 151 level tüm modifiye parçaları açık zenterno full hızda şuan onun dışında Hydra jet + pick up + savaş helicopteri + Tank mevcut hiç yoksa 5 milyon $ dan fazla para harcadım oyun içi fiyat teklifi yaparsanız ona göre düşünebilirim.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 16 Haziran 2015 #12 @SkyDanC Açıkcası hesabınızın benim için sıfır bir hesaptan bir farkı yok. Sanırım fiyatı yüksek tutacaksınız. Hayırlı satışlar.
@SkyDanC Açıkcası hesabınızın benim için sıfır bir hesaptan bir farkı yok. Sanırım fiyatı yüksek tutacaksınız. Hayırlı satışlar.
SkyDanC Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 39 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2015 #13 fozbek dedi: @SkyDanC Açıkcası hesabınızın benim için sıfır bir hesaptan bir farkı yok. Sanırım fiyatı yüksek tutacaksınız. Hayırlı satışlar. Genişletmek için tıkla... Sadece offline oynamak için alıyor olamazssınız ? Satış aktif arkadaşlar gta yı yanında ücretsiz olarak vermeyi düşünüyorum kutulu bi şekilde. Satış güncel arkadaşlar
fozbek dedi: @SkyDanC Açıkcası hesabınızın benim için sıfır bir hesaptan bir farkı yok. Sanırım fiyatı yüksek tutacaksınız. Hayırlı satışlar. Genişletmek için tıkla... Sadece offline oynamak için alıyor olamazssınız ? Satış aktif arkadaşlar gta yı yanında ücretsiz olarak vermeyi düşünüyorum kutulu bi şekilde. Satış güncel arkadaşlar
R Ramazan BÜLBÜL Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 241 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2015 #14 533 604 16 52 hocam mesaj yada whatsapp tan yazın konuşalım.
SkyDanC Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 39 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #15 Ramazan BÜLBÜL dedi: 533 604 16 52 hocam mesaj yada whatsapp tan yazın konuşalım. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam. Konu güncel arkadaşlar satış devam ediyor. Satış devam ediyor. Satış devam ediyor. Satış güncel fiyat son pazarlıksız 1500. Konu güncel satış acil devam ediyor. Satıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2015
Ramazan BÜLBÜL dedi: 533 604 16 52 hocam mesaj yada whatsapp tan yazın konuşalım. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam. Konu güncel arkadaşlar satış devam ediyor. Satış devam ediyor. Satış devam ediyor. Satış güncel fiyat son pazarlıksız 1500. Konu güncel satış acil devam ediyor. Satıldı.
_Muhammed_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #16 Konu kilitliyebilirsiniz kirllilik yapmasın. @SypeR