H hercai80 Decapat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 5 27 Ocak 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. BIOS üzerinden USB tanıtamadım. Nasıl tanıtıp format atacağım, bilgi verir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. BIOS üzerinden USB tanıtamadım. Nasıl tanıtıp format atacağım, bilgi verir misiniz?
Y yusuf0111 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #2 hercai80 dedi: Merhaba arkadaşlar. BIOS üzerinden USB tanıtamadım. Nasıl tanıtıp format atacağım, bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS ufeı modunda mı ayrıca fastbios modu etkinleştirilmiş ise devre dışı bırakmayı untuma.
hercai80 dedi: Merhaba arkadaşlar. BIOS üzerinden USB tanıtamadım. Nasıl tanıtıp format atacağım, bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS ufeı modunda mı ayrıca fastbios modu etkinleştirilmiş ise devre dışı bırakmayı untuma.
Y yusuf0111 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #4 hercai80 dedi: maalesef hiç biri olmadı Genişletmek için tıkla... Bios menüsünün fotoğraflarını atarmısın ?
hercai80 dedi: maalesef hiç biri olmadı Genişletmek için tıkla... Bios menüsünün fotoğraflarını atarmısın ?