MSI GV62-7RC-026TR SSD desteği ve fan sayısı

Daha fazla  
Bilgisayarı dün sabah Vatan'dan aldım fakat merak ettiğim bazı şeyler var:
  1. Bilgisayara SSD takmak için HDD'yi çıkarmak gerekiyor mu?
  2. Bilgisayarda hafif de olsa kasmalar mevcut bu kasmalar güncellemeler ile düzelir mi?
  3. Bilgisayarın hem sağında hem solunda fan var diye biliyordum ama sadece sol tarafta fan var sağ taraf kapatılmış. Bu ürünün serisi mi böyle yoksa benim aldığım bilgisayar hatalı mı üretilmiş?
Bu sorularımı cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler .

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.

1) Evet ayrı olarak SSD takabileceğiniz yeri var. ( M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 x4 / SATA )

2) Kasma olmaması lazım, ne gibi durumlarda oluyor? Güncelleme bazı sorunları illaki aşacaktır ama şu ana kadar güncelleme yapmadınız mı?
Not: Güncellemelerin bazılarını buradan yapabilirsiniz: Support For GV62 7RC | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global

3) Hayır, hatalı üretilmemiş. Laptopınız da 1 adet fan var. ( Fan deliklerinin olduğu yerde yani)

Öncelikle hayırlı olsun. Daha sonra, önerilerin hiçbirini dinlemeyip şimdi bu tarz sorular sorman üzdü.

Öncelikle hayırlı olsun. Daha sonra, önerilerin hiçbirini dinlemeyip şimdi bu tarz sorular sorman üzdü.
Hocam inanın GTX1050'li bilgisayarı almayı çok istedim. Fakat ailem 3500 TL den yukarısını kabul etmedi ve sadece vatan dan alma zorunluluğum vardı. 22 Kasım'da Asus X542UR almıştım ve o da arızalı çıktığından iade etmiştim. Elimde de 2399 tl lik bir indirim çeki kalmıştı. Yani istesem bile hepsiburada dan bilgisayarı alamazdım. Vatanda da ise GTX 1050'li GP62M vardı. Aslında Vatan'a giderken amacım GP62M almaktı. Fiyatı da 3380 TL'idi Fakat ellerinde sadece teşhir ürünü kaldığını söylediler. Bende GV62'yi almak zorunda kaldım. Bu arada GV62'yi 3137 tl ye aldım.

Şu an da ürün Vatan'da mevcut. Ama ben bunu verip yerine GP62M alabilir miyim? Muhtemelen bu haftasonu da indirim olacak.

İlgilendiğiniz için teşekkürler . Güncellemeleri yaptım ama 1709 güncellemesini indirmedim. 1703 güncellemesi yüklü şu an. 1709 da dürüm hatası var diye duymuştum ondan indirmedim. Ayriyeten de Driver Booster ile sürücüleri güncelledim. Bilgisayarı ilk açtığımda tarayıcıya veya belgelere girdiğim de ufak kasmalar oluyor sonra da geçiyor. Bi de oyunlar akıcı ama oyun da bilgisayarın ortası yarım saat sonra ısınmaya başlıyor ve fan gürültülü çalışıyor.

Her ne alırsan ve nereden alırsan al iade hakkın var. Sadece hızlı tüketim ürünlerinde açılmamış olması gibi kurallar var. Elektronikte sebep göstermeksizin iade edebilirsin.

MSI'ın bazı serilerinde işlemci biraz fazla ısınıyordu ama sorun çıkaracak düzeyde değil. Belki bios güncellemesi ile çözülmüştür bile. Vatandan almak durumunda olduğun için alternatif çok fazla yok. Ama oyun performansı olarak çok daha iyi olacağı kesin. İleride yapacağın 8GB RAM ve SSD takviyesi ile uzun süre kullanırsın.

Bu hafta SSD alacağım. Ama alacağım RAM, PC de takılı olan RAM ile aynı olması gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…