Bufuak Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2015 #1 İşlemci gerçekten sorun yaratmaya başladı. Darboğaz yaşadığımı düşünüyorum oyunlarda. Böyle bir şey mümkün müdür? Mümkün ise 2013 yılındaki laptop ekran kartı değişimi videosundakinden farklı bir şey yapmam gerekir mi?
İşlemci gerçekten sorun yaratmaya başladı. Darboğaz yaşadığımı düşünüyorum oyunlarda. Böyle bir şey mümkün müdür? Mümkün ise 2013 yılındaki laptop ekran kartı değişimi videosundakinden farklı bir şey yapmam gerekir mi?
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.536 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 18 Haziran 2015 #2 Daha üst seviye AMD işlemci varsa, Takılabilir diye biliyorum.
Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 18 Haziran 2015 #3 Laptoplarda işlemciyi değiştirmek mümkün değil diye biliyorum.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.536 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 18 Haziran 2015 #4 GX70 İşlemci Değişimi | Technopat Sosyal Recep bey, takabilirsiniz demiş.
Klornea Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2015 #6 Mümkün olabilir fakat laptop için işlemci bulmak gerçekten zor ve bulsanızda monte ederken yanlış monte etme ihtimaliniz yüksek.
Mümkün olabilir fakat laptop için işlemci bulmak gerçekten zor ve bulsanızda monte ederken yanlış monte etme ihtimaliniz yüksek.