MSI GX70 3BE-042TR Kaça satarım?

Yer
Adana
Arkadaşlar render süresinin uzun olmasından dolayı satmak istiyorum (i7 veya i5 kasa toplayacağım). Fakat fiyatı belirleyemedim:( Hemen hemen 2 ay oldu alalı ve 1-2 tane çok dikkatlice ve detaylıca bakmadığınız sürece görülmeyen küçük çizik var. Ve fiyat koyarken şu an Vatan hariç hiçbir sitede olmamasına dikkat etmeli miyim? Fiyat önerilerinizi bekliyorum:)

Kardeş leptopun işlemcisinden dolayı 2.500 satarsın.

- - - Güncellendi - - -

Ve neden satmak istediğini sormak istiyorum. Performansı çok iyi bir laptop diye duydum ama görüş ve fikirlerini yazar mısın acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Render süresi uzun ve render yapmaya başlıyorum o yüzden de satmak istiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Yani oyun konusunda kesinlikle tatmin edici süper ama render süresi uzun işte :(

Render süresi derken anlamadım. Yani bu grafik yazılım falan ya kusura bakma tam anlamadım belki ben alabilirim laptopu :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani iyi bir işlemciyle 10 dk de renderladığım videoyu bu işlemciyle daha uzun sürede renderlıyorum:D Birkaç kat daha uzun bir süre:D

Bence render yapmasan bile gx 70 almamalısın. Yakın bir akrabamda msi gx 70 var. Darboğaz yapıyor. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. İşlemcisi ekran kartının hızına yetişemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı