MSI GX70 3BE-042TR Kaça satarım?

Yer
Adana
Arkadaşlar render süresinin uzun olmasından dolayı satmak istiyorum (i7 veya i5 kasa toplayacağım). Fakat fiyatı belirleyemedim Hemen hemen 2 ay oldu alalı ve 1-2 tane çok dikkatlice ve detaylıca bakmadığınız sürece görülmeyen küçük çizik var. Ve fiyat koyarken şu an Vatan hariç hiçbir sitede olmamasına dikkat etmeli miyim? Fiyat önerilerinizi bekliyorum

Kardeş leptopun işlemcisinden dolayı 2.500 satarsın.

- - - Güncellendi - - -

Ve neden satmak istediğini sormak istiyorum. Performansı çok iyi bir laptop diye duydum ama görüş ve fikirlerini yazar mısın acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Render süresi uzun ve render yapmaya başlıyorum o yüzden de satmak istiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Yani oyun konusunda kesinlikle tatmin edici süper ama render süresi uzun işte

Render süresi derken anlamadım. Yani bu grafik yazılım falan ya kusura bakma tam anlamadım belki ben alabilirim laptopu

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani iyi bir işlemciyle 10 dk de renderladığım videoyu bu işlemciyle daha uzun sürede renderlıyorum Birkaç kat daha uzun bir süre

Bence render yapmasan bile gx 70 almamalısın. Yakın bir akrabamda msi gx 70 var. Darboğaz yapıyor. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. İşlemcisi ekran kartının hızına yetişemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…