cagatay_shn01 Hectopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #1 Merhaba ben birşey soracaktım. Benim pc msi gx70 3be edition gta 5 oyununda ekran kartı olarak apunun ekran kartını görüyor. 700 mb olarak benim pc de ise 2 gb ekran kartı var ben onu gta da nasıl 2 GN yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2015
Merhaba ben birşey soracaktım. Benim pc msi gx70 3be edition gta 5 oyununda ekran kartı olarak apunun ekran kartını görüyor. 700 mb olarak benim pc de ise 2 gb ekran kartı var ben onu gta da nasıl 2 GN yapabilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Eylül 2015 #2 Değişitirlebilir Grafikleri yapılandıracaksın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Değişitirlebilir Grafikleri yapılandıracaksın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et