MSI GX70 ekran kartı driver sorunu

JaqenDeborah

Megapat
Daha fazla  
Geçen güne kadar hiç bir sıkıntısı olmayan bilgisayarın Windows 10 güncellemesinden sonra sürekli güç modunda çalışır oldu ve güç modunda çalışması hiçbir şey ifade etmiyor. Oyunlar açılmıyor neredeyse ayarlara baktığımda ekran kartına bağlanılamıyor vs hatalar alıyorum. Aygıt yöneticisinde sorun işareti yok fakat bu bilgisayar hep böyle daha önceden de ne zaman güncelleme yapsa ayarları gidiyor ekran kartı düzgün çalışmıyor. Auto detect ile arıyorum kuruyorum olmuyor. Adıyla buluyorum driveri ekran kartına göre yine olmuyor. Güncellemeyi engelliyordum normalde fakat bu sefer kendi kendine yapmış şuan hiç bi işe yaramıyor. Bilgisayar sorunlu bir laptop olduğunu biliyorum fakat driver sıkıntısını nasıl gideririm? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ben de GX70 kullanıyorum. Öncelikle Windows'un otomatik sürücü yüklemeyi iptal etmeniz gerekiyor çünkü Windows HD8970 (GX70 3BE modeli için) sürücüsünü yüklüyor. AMD'nin sitesinden ekran kartını Notebook Graphics olarak değil, APU kısmından APU modelinizi bularak yüklemeniz gerekiyor. Malesef sürücü çok eski ve güncelleme gelmiyor. Youtube üzerinde güncel sürücü yükleyebilmek için de ufak bir rehber de mevcut.

Ben de zamanında çok uğraşıp çözememiştim. 8650G ile yapıyor her şeyi hiç geçiremedim 8970M'ye.
Şöyle ki 140 dereceye kadar çıkıyor gömülü ekran kartı ama 8970M sürekli 50 falan. Bin tane şey deneyip düzeltemedim. Oyun oynamayı bıraktım resmen. FM oynuyorum zar zor işte

Ben de GX70 kullanıyorum. Bu sorunu araştırmak için geldim bu siteye. Lanet olsun ki kronik çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…