MSI GX70 Ekran Problemi

Destic

Hectopat
Laptobu çok değil 3 hafta önce aldım. Son 2 gündür arada sırada (Yaklaşık 15-20 dakkada bir) ekran dikey olarak şerit şerit oluyor ve düzelmesi 1-2 saniyeyi buluyor. Ilk başta ısı kaynaklı olabilir diye düşündüm (ki bu arada bilgisayarda fiziki olarak bir ısınma olmuyor.). Onda da değerler gayet normal çıktı. Fotoğraf yakalamaya çalıştım ama bir türlü hızlı davranamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının bellekleri bozuk olduğunda olur bu tip sorunlar. Sorun tekrrür ederse fotosunu (ekran görüntüsünü değil!) çekin bakalım. Genelde servise gitmeden çözülmez. Bu sorun da MSI'ın değil AMD'nindir zira MSI'a ekran kartını AMD verir. MSI test etse dahi kart sonradan bozulmuş olabilir.

Tekrar merhaba Recep Abi,

Resim çekmeyi başarabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ACİLLL!!
Recep bey, n11 den msi gl62 i7 6700hq 8gb ram 2gb nidia laptop aldım. w 10 ve w 8 sırasıyla denedim. sorunum şu: ekranda dikkatli bakıldığında titreme/dalgalanma var. özellkle internet explorerde youtubeyi açıp ideo açtığımda videonun ilk 1-2 saniyesinde herkesin farkedebileceği titreme oluyor. sadece videonun olduğu alanda titreme oluyor. chrome ve edge'de titreme çok çok az, farkedilmiyor. 3100 tlye sıfır laptop aldım ve şu an moralim bozuldu. sizce geri mi iade edeyim. kutudan çıkan driverleri denedim yine aynı. msi sitesindeki uygun driverleri yaptım yine aynı.
youtubeden sizi hep takip ediyorum. bana dönüş yaparsanız sevinirim, iyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…