Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce bir hata edip MSI gx70 aldım (hiç de memnun değilim) bugün dxdiag'ı açtıktan 3-4 saniye sonra klavyenin ışıkları söndü ve tüm usb portları şu an çalışmıyor. Bir fikri olan var mı ?
Memnun degilim yazmisiniz. Tamam olabilir fakat bilinmeyen aygit yoneticisinde 6 bilinmeyen var diyorsunuz bana kalirsa ilk once laptopunuzu taniyiniz. Msi resmi web sayfasina girerek tum guncellemeri goz ardi edin.
Memnun degilim yazmisiniz. Tamam olabilir fakat bilinmeyen aygit yoneticisinde 6 bilinmeyen var diyorsunuz bana kalirsa ilk once laptopunuzu taniyiniz. Msi resmi web sayfasina girerek tum guncellemeri goz ardi edin.
Güncelleştirmeyi denedim fakat bir güncelleştirme bulamadı donanım kimliklerinden de arattığımda kullanmayı bilmediğim şekilde dosyalar buldum ayrıyeten bu klavye ışıkları problemimi de çözmüyor. MSI'ın kendi sitesinden firmware update'ini indirip denedim ama değişen bişey olmadı.
Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için söylüyorum format sorunu çözüyor. Ama ben donanımsal bir sorun var mı diye garantiye verdim verdikleri cevap komikti ''windows 8.1 yüklemişsin ondan olmuş.''