MSI GX70 Laptop Ekran Kartı Bozulması

DryreL

Megapat
Yer
İstanbul/Köln
Daha fazla  
Meslek
Dijital Oyun Tasarımı
Öncelikle laptop modelim MSI GX70. Bu yaz bilgisayarımın fanı açık olduğu halde AMD Radeon HD 8970M model yüksek grafik kartı çöktü. Laptopu alalı 2 yıl geçti gelin bakın ki garantisi bitti. İstanbul'a sadece gönderim parası 75 TL aldılar, gönderdim ve değişim fiyatı 500 dolar + kdv (kdv'yle beraber ort. 1700-1800 TL civarı olması lazım) fiyat söylediler. Ben zaten laptopa 5500 TL baydım daha bu kadar para nasıl vereyim? Hayır dedim geri getirmelerini istedim, 1 ay sonunda geri geldi. Bu arada kabul etseydim bile ekran kartının Amerika'dan gelmesi 2 ay kadar sürebilirmiş. Bana gelmeside 1 ay oldu mu sana 3 ay. 3 Ay ne kardeşim Allah aşkına.

Neyse mavi ekran verse de kullanmaya devam ettim. Düşük kartla beraber düşük oyunları açabiliyordum CS:GO (All Low), Skyrim (All Low) bu oyunları oynuyordum. Daha sonra "bugün" yine bir aksilik geldi başıma. Düşük kartlı ekran kartı da çöktü. 5500 TL'lik bilgisayar afedersiniz şu an bir b*k parçasından daha değerli değil.

2013 yapımı bir gaming laptop sizce başka bilgisayarcılar daha düşük fiyata ekran kartı değişimi yapabilir mi? Benim kart AMD ama buna Nvidia takma şansımız var mı? Şöyle 500-700 TL'lik bir kart taktırmak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var sizce ne yapmalıyım?

@Recep Baltaş Lütfen yorum yapın yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı