UgandanKnuckles Femtopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #1 Merhaba, benim MSI H110 Gaming anakartı kullanıyorum. Ben RX6600 XT Gigabyte eagle alacağım ama uyuşur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2022
Merhaba, benim MSI H110 Gaming anakartı kullanıyorum. Ben RX6600 XT Gigabyte eagle alacağım ama uyuşur mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.166 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Haziran 2022 #2 Uyumlu fakat darboğaz olur.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 25 Haziran 2022 #3 İşlemcinizi söyleyin hocam arkadaşlar ona göre tavsiyede bulunsunlar.
UgandanKnuckles Femtopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #4 Intel i5 6 nesil 16 GB RAM var. ardacn60 dedi: İşlemcinizi söyleyin hocam arkadaşlar ona göre tavsiyede bulunsunlar. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Uyumlu fakat darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Yani FPS açısından mı sıkıntı olur yoksa.
Intel i5 6 nesil 16 GB RAM var. ardacn60 dedi: İşlemcinizi söyleyin hocam arkadaşlar ona göre tavsiyede bulunsunlar. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Uyumlu fakat darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Yani FPS açısından mı sıkıntı olur yoksa.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.166 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Haziran 2022 #5 UgandanKnuckles dedi: Yani FPS açısından mı sıkıntı olur yoksa? Genişletmek için tıkla... Evet. H110'a takılacak herhangi bir işlemciyle 1080P'de darboğaz olur.
UgandanKnuckles dedi: Yani FPS açısından mı sıkıntı olur yoksa? Genişletmek için tıkla... Evet. H110'a takılacak herhangi bir işlemciyle 1080P'de darboğaz olur.
UgandanKnuckles Femtopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #6 ItsAllGoodman dedi: Evet. H110'a takılacak herhangi bir işlemciyle 1080P'de darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Eskiden RX570 8 GB saphirre vardı ama güzelde FPS düşüklüğü drop yaşamadan oynuyordum ama.
ItsAllGoodman dedi: Evet. H110'a takılacak herhangi bir işlemciyle 1080P'de darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Eskiden RX570 8 GB saphirre vardı ama güzelde FPS düşüklüğü drop yaşamadan oynuyordum ama.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.166 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Haziran 2022 #7 UgandanKnuckles dedi: Eskiden RX570 8 GB saphirre vardı ama güzelde FPS düşüklüğü drop yaşamadan oynuyordum ama. Genişletmek için tıkla... Çünkü RX 570 çok daha güçsüz bir GPU.
UgandanKnuckles dedi: Eskiden RX570 8 GB saphirre vardı ama güzelde FPS düşüklüğü drop yaşamadan oynuyordum ama. Genişletmek için tıkla... Çünkü RX 570 çok daha güçsüz bir GPU.
UgandanKnuckles Femtopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #8 ItsAllGoodman dedi: Çünkü RX 570 çok daha güçsüz bir GPU. Genişletmek için tıkla... Anladım ama ben şimdi RX6600 kullansam FPS hariç bir şey olur mu arkadaşlarım belki anakartına uymaz diyoalardı.
ItsAllGoodman dedi: Çünkü RX 570 çok daha güçsüz bir GPU. Genişletmek için tıkla... Anladım ama ben şimdi RX6600 kullansam FPS hariç bir şey olur mu arkadaşlarım belki anakartına uymaz diyoalardı.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.166 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Haziran 2022 #9 UgandanKnuckles dedi: Anladım ama ben şimdi RX6600 kullansam FPS hariç bir şey olur mu arkadaşlarım belki anakartına uymaz diyoalardı. Genişletmek için tıkla... Uyar. Sadece darboğaz kaynaklı FPS kaybı olur. Bunun hiçbir zararı yok. Belki kasaya sığmayabilir ekran kartı. Onu da kontrol etmek gerek.
UgandanKnuckles dedi: Anladım ama ben şimdi RX6600 kullansam FPS hariç bir şey olur mu arkadaşlarım belki anakartına uymaz diyoalardı. Genişletmek için tıkla... Uyar. Sadece darboğaz kaynaklı FPS kaybı olur. Bunun hiçbir zararı yok. Belki kasaya sığmayabilir ekran kartı. Onu da kontrol etmek gerek.
UgandanKnuckles Femtopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #10 ItsAllGoodman dedi: Uyar. Sadece darboğaz kaynaklı FPS kaybı olur. Bunun hiçbir zararı yok. Belki kasaya sığmayabilir ekran kartı. Onu da kontrol etmek gerek. Genişletmek için tıkla... Kasam büyük Zalman'ın kasası Yardımlarınız için teşekkürrler. ItsAllGoodman dedi: Uyar. Sadece darboğaz kaynaklı FPS kaybı olur. Bunun hiçbir zararı yok. Belki kasaya sığmayabilir ekran kartı. Onu da kontrol etmek gerek. Genişletmek için tıkla...
ItsAllGoodman dedi: Uyar. Sadece darboğaz kaynaklı FPS kaybı olur. Bunun hiçbir zararı yok. Belki kasaya sığmayabilir ekran kartı. Onu da kontrol etmek gerek. Genişletmek için tıkla... Kasam büyük Zalman'ın kasası Yardımlarınız için teşekkürrler. ItsAllGoodman dedi: Uyar. Sadece darboğaz kaynaklı FPS kaybı olur. Bunun hiçbir zararı yok. Belki kasaya sığmayabilir ekran kartı. Onu da kontrol etmek gerek. Genişletmek için tıkla...