Msi h110 gaming vs Msi b150 gaming

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Pek fazla anlamıyorum ama vatanda özelliklere baktım aynı gibi çoğu özelliği, sadece h110m de 2 ram soketi, b150m de 4 tane ram soketi var. Ben olsam H110M i alırdım, fiyatı daha uygun ve led ışıkları falan var. :)

Pek fazla anlamıyorum ama vatanda özelliklere baktım aynı gibi çoğu özelliği, sadece h110m de 2 ram soketi, b150m de 4 tane ram soketi var. Ben olsam H110M i alırdım, fiyatı daha uygun ve led ışıkları falan var. :)
Hmm... İlgin için teşekkür ederim :)

2 anakart arasında kaldım arkadaşlar ikisi de ilgimi çekti. B150 çok daha iyi diyorlar ama şimdi 2 sinin arasında yaklaşık 70 80 tl gibi bir fark var. Sizce bu fark değer mi? Tüm yorumlara açığım sağ olun...

MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart

MSI H110M GAMING Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz HDMI&DVI Anakart

İkisi arasında chipset farkı var b150 soket kesinlikle daha ileriye dönük bir sokettir. Sata express gibi yönleri 4 ram yuvası daha fazla usb 3.0 portu ve benzeri birçok artısı var.
Oyunlarda sırıtmaz ancak bugünün elbet yarını da var ileride sistemini yükseltirken b150nin avantajlarını görürsün.

İlla MSI B150M BAZOOKA alman gerekmiyor b150 chipsetli daha uygun bir anakart bulursanda tercih edebilirsin.

İkisi arasında chipset farkı var b150 soket kesinlikle daha ileriye dönük bir sokettir. Sata express gibi yönleri 4 ram yuvası daha fazla usb 3.0 portu ve benzeri birçok artısı var.
Oyunlarda sırıtmaz ancak bugünün elbet yarını da var ileride sistemini yükseltirken b150nin avantajlarını görürsün.

İlla MSI B150M BAZOOKA alman gerekmiyor b150 chipsetli daha uygun bir anakart bulursanda tercih edebilirsin.
Hmm... peki ben h110m alsam performans kaybı yaşar mıyım? Ve 2 sinin arasındaki fiyat farkına değer mi? Son olarak usb portları aynıydı sanki ama :) Neyse yorumunuza bakıyorum... Saolun Ve zaten ramle çok işim yok sabit disklerim az zaten tek sıkıntım ileride illahaki ekran kartı ve işlemci yükselteceğim yükseltiğimde bir sıkıntı yaşamak ve performans kaybı yaşamak istemiyorum..

İleride mutlaka yükseltme yapacağım diyorsan b150 den yana kullan seçimini dediğim gibi BAZOOKA almana gerek yok b150m pro versiyonlarıda var daha uygun fiyata.

Eğer dersen ki illa H110 alıcam bütçem bu kadar o halde gaming almana gerek yok biraz daha süslenmiş hali zaten 2 ramle ramdisk falan yapacak halin yok makro için 3.parti yazılımda kullanabilirsin 201 liraya h110 MSI PRO VD yi al.Süse 60 lira verme bütçen yoksa. Eğer 260 lirayı h110 gaminge vericem diyorsan herhangi bir b150 al çok daha iyi.

Gigabyte'ın b150 dh3 ü var eğer bazooka fiyatına çıkmyı düşünürsen bazookadan daha iyi bir b150 anakart.

Hmm... peki ben h110m alsam performans kaybı yaşar mıyım? Ve 2 sinin arasındaki fiyat farkına değer mi? Son olarak usb portları aynıydı sanki ama :) Neyse yorumunuza bakıyorum... Saolun
İleride mutlaka yükseltme yapacağım diyorsan b150 den yana kullan seçimini dediğim gibi BAZOOKA almana gerek yok b150m pro versiyonlarıda var daha uygun fiyata.

Eğer dersen ki illa H110 alıcam bütçem bu kadar o halde gaming almana gerek yok biraz daha süslenmiş hali zaten 2 ramle ramdisk falan yapacak halin yok makro için 3.parti yazılımda kullanabilirsin 201 liraya h110 MSI PRO VD yi al.Süse 60 lira verme bütçen yoksa. Eğer 260 lirayı h110 gaminge vericem diyorsan herhangi bir b150 al çok daha iyi.
Hmm... Çok teşekkür ederim yok var bütçem ama ben babamı her türlü karda tutmaya çalışıyorum ondan o zaman b150 alırsam daha iyi olur sizin dediğinize göre tamam kararımı verdim fakat son bir sorum var ya da yeni konu açiyim oradan bakarsınız teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı