Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Kasım 2018 #1 Sistemimde H110 M PRO-VD anakart var RGB fanları desteklemiyor. RGB fanları kontrollü için bir yazılım ya da cihaz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2018
Sistemimde H110 M PRO-VD anakart var RGB fanları desteklemiyor. RGB fanları kontrollü için bir yazılım ya da cihaz var mıdır?
Rookieex_TR Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 7 Yer Türkiye/Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #2 Hangi marka RGB fanınız var? Bende de H110M Pro VD var ama çalışmaz diye korkuyorum.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Kasım 2018 #3 Rookieex_TR dedi: Hangi marka RGB fanınız var? Bende de H110M Pro VD var ama çalışmaz diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an Dark ultra bright RGB var ama bu fanlar anakart ile çalışmıyor kendi kumandası var. Kaliteli RGB fan istemiyorum eğer bir parça falan varsa haberim olsun.[emoji39]
Rookieex_TR dedi: Hangi marka RGB fanınız var? Bende de H110M Pro VD var ama çalışmaz diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an Dark ultra bright RGB var ama bu fanlar anakart ile çalışmıyor kendi kumandası var. Kaliteli RGB fan istemiyorum eğer bir parça falan varsa haberim olsun.[emoji39]