MSI H110I PRO Sistem Toplama

payalan1453

Hectopat
Daha fazla  
AnakartMSI H110I PRO
İşlemciIntel Core i5-6600
BellekHyperX FURY Black 8GB Kit 2400MHz CL15
Ekran KartıASUS GTX 970 STRIX OC 4GB
DepolamaSeagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
SSDCrucial BX200 240GB
KasaCooler Master Elite 130
Güç KaynağıCooler Master G650M 80PLUS
MonitörViewSonic VX2363Smhl-W
Fiyat (KDV Dahil)4.393 TL
[TBODY]
[/TBODY]

Bu sistemi toplamak istiyorumda ekran kartını R9 390X olarak degiştirsem performansı tam olarak alır mıyım? Yada benim için her şey dahil 4500 TL limitli R9 390X bir sistem toplar mısınız? Not: ekran kartı Asus veya Msı olmasını istiyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasayı alacaksan modüler psu şart zaten. Çünkü iç hacmi verimli kullanmak çok güç. Psu işlemci üzerinde olduğu için daha alçak bir işlemci soğutucu veya sıvı soğutucu almanı da tavsiye ederim. Kurulum için de kablolama işine çok önem göstermek gerek. Zaten hacmi küçük olan kasa bir de kablolama yüzünden hava akımı sorunu olursa işlemci ısı değerleri tavan yapabilir.

Bir de stok soğutucu güç kaynağına engel olabilir ona dikkat et. En temizi kapalı devre sıvı soğutma kullan işin garanti olsun.

Hocam ben olsam sırf mini-itx formatındaki bir kasaya küçük boyuttaki 600W 80Plus modüler güç kaynağına 600 lira vereceğime gider aerocool ds cube kasa alır içine herhangi bir 600W 80Plus güç kaynağı takar adam akıllı kablolamamı da yapar istediğim ekran kartını da takardım. Ama yerin dardır, saklayacağın gerekir tercih yine senin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı