MSI H110M Anakartta KabyLake İşlemci nasıl çalıştırılabilir?

68077

Megapat
Vatan Bilgisayar'dan i3 7100 bir işlemci alacağım. Bu yüzden sanırım MSI H110M anakartın BIOS'unu güncellemek gerekiyor ancak BIOS'u güncellemek için Skylake bir işlemci takıp bilgisayarı çalıştırıp öyle mi yapmalıyım? Yani Kaby Lake'i görmez mi bu sistem? Yoksa işlemciyi takıp başka bilgisayardan BIOS güncelleme dosyalarını USB'ye aktarıp çalıştırsam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme işlemi için sistemin biosunun açılması lazım.Kabylake bir işlemci ile görüntü alamayabilirsiniz. Yani öncelikle skylake bir işlemci takmanız şart. Anakartı yeni alıyorsanız aldığınız yerden güncellemelerini rica edebilirsiniz. Sadece işlemciyi alıyorsanız durumu izah edip şansınızı deneyebilirsiniz.Sizden anakartınızı alıp güncelleyebilirler.Güncelleme işlemi için anakart internet sitesinden en güncel bios sürümünü seçip indirdiğiniz dosyayı flash belleğe atmanız yeterli olacaktır.

Anlıyorum, bulunduğum şehirde Vatan Bilgisayar bulunmuyor bu yüzden bileşenleri sitesinden sipariş edip kendim toplayacağım ancak ben Vatan Bilgisayar'dan Kaby Lake'e güncelletip nasıl getirtebilirim veya anakart geldikten sonra geri yollayarak mı yaptırmalıyım bu BIOS güncellemesini.

Anakartı servise göndererekte BIOS güncellemesi yaptırabilirsin. Yada vatan değilde sinerji, teknobiyotik gibi biryerdende alabilirsin büyük ihtimal oralarda güncelleme yaparlar. Çünkü montaj istediğinde sistemi açılır hale getirip test edip öyle yolluyolar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı