MSI H110M Gaming BIOS güncellemesi yapma

Kindersaft

Hectopat
Daha fazla  
MSI H110m Gaming anakartını 7. nesıl ıslemcılerı desteklemesı ıcın BIOS guncellemesı yapmama gerekıyor. 6 gundur İstanbul'da aramadıgım bilgisayarcı kalmadı. Hıc bırısı su basıt ısı yapmıyor. Bu ıslemı nerde yaptırabılirım? MSI yetkılı servısını de aradım ama onlarda 90 lıra ıstıyorlar. Yol parasını da ısın ıcıne katarsam 100 lırayı gecıyor. Anakart zaten 300 lıra ve su ıkı dakikalık ısı yapmalarını kac gun surer, onu bıle soyleyemıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer anakartınızın garantisi devam ediyorsa, bu işlemi satın aldığınız yer ücretsiz olarak yapmak durumunda. İstanbul'daki MSİ için servis veren yer, işimiz başımızdan aşkın sizinle mi uğraşıcaz edasıyla çalışan bir yer benim görüşüme göre. (Aynı anakart bende de var, benimde BİOS güncellemesi yaptırmam gerekti ordan biliyorum.) Servis bakarız yaparız belli olmaz edalarında takılıyor. Aslında sadece 10 dakikalık bir işlem. Arkadaş çevrenizde 6.cı nesilden bir işlemciye sahip olan herkimse varsa, ondan işlemcisini 10 dakikalığına rica edip; MSI M-Flash BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat bu makaleyi okuyarak işini halledebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı