Msi'ın sitesinde yazan; anakartlar için piyasadan alınıp test edilen belleklerin listesidir. Listede olmayanlar uyumsuzdur anlamına gelmez-ki uzun bir süredir bellek - anakart uyumsuzluğu ortadan kalktı. MSI H110M Gaming ile Kingston HyperX Savage 2133 MHz bellekleri sorunsuz olarak kullanırsın.
Msi'ın sitesinde yazan; anakartlar için piyasadan alınıp test edilen belleklerin listesidir. Listede olmayanlar uyumsuzdur anlamına gelmez-ki uzun bir süredir bellek - anakart uyumsuzluğu ortadan kalktı. MSI H110M Gaming ile Kingston HyperX Savage 2133 MHz bellekleri sorunsuz olarak kullanırsın.
Sisteminizin diğer özelliklerini de belirtin. Yanlış bir ürün alma ihtimalinizi ortadan kaldıralım. RAM ve anakart uyumlu. PSU, işlemcinizin ve ekran kartınızın ne olduğuna göre tespit edilir. Çoğu ekran kartı için yeterli bir PSU ama belirtmenizde fayda var.
MSI anakartın sitesine baktığımda test raporlarında bu PSU'nun ismini göremedim. Bir sıkıntı olur mu? Bir de bir sorum daha olacaktı, MSI H110M Gaming anakart mı yoksa B150M Pro'yu mu önerirsiniz? Teşekkürler.
Bir sıkıntı çıkaracak olsa şimdiye söylerdik. Bütçeniz varsa B150M alın, olmuyorsa H110M de olur. Sıkıntı olmaz H110M almanız. Aralarında kalite farkı yok, özellik farkı var. Türkçe kurallarına da dikkat etmeyi unutmayalım.
Bir sıkıntı çıkaracak olsa şimdiye söylerdik. Bütçeniz varsa B150M alın, olmuyorsa H110M de olur. Sıkıntı olmaz H110M almanız. Aralarında kalite farkı yok, özellik farkı var. Türkçe kurallarına da dikkat etmeyi unutmayalım.
Rica ederim. Kısmetse ben de bu ayın ortalarında H110m Gaming + 8GB Ballistix Elite + i5 6500 + GTX 950 kombinasyonu yapmayı düşünüyorum. Biraz bütce sıkıntım var ve en mantıklı parçaların böyle olduğunu düşünüyorum.
ssd ye gerek duymuyorum çünkü bu pc de gta5 ,battlefield 4 falan oynacağım ve günlük işler dediginiz gibi i5 6500+gtx 960++ 8gb ram+1tb hdd+650 watt güç kaynağı .Herşey için teşekkürler