Msi H110M Pro-VD ve Msi B150M Bazooka arasındaki fark nedir?

Bütün Technopat, Ali Güngör, Recep Baltaş, Ben, diğer arkadaşlar hepimiz yanlış biliyoruz ama sen doğru biliyorsun. Kusura bakma. Git i7 işlemciye 110 al sen, kolay gelsin.

Alırım canım hiç de çekinmem.

Bir tane somut örnek gösteremediniz hala. O kadar performans karşılaştırması yapan kanal var, birinde de anakartlar üzerinden oyunda kaç FPS alınmış diye test edeni görmedim. Böyle bir test yok madem siz yapın bana bi fark gösterin, ben de haklısınız diyeyim.

@Silinen üye Takın takın, kondansatörleriniz kızkaçıran gibi piyuuv diye havaya uçtuğunda yine performanstan bahsedersiniz. İyi akşamlar.

Burda testini yapmışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek anakart, tek işlemci, neyi karşılaştırmışlar?

Herhangi bir video bulamadım. En uygun video buydu. H110M anakartların 5 GT/s veriyolu hızı olduğu nerde yazıyor?

Teknikten anlamıyor kardeşim boşuna açıklama yapmayın. Adama göre çalışıyor olması yetiyor

Elektrik faturasında öyle aham şaham bir fark olacağını sanmam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…