V VeyselAltun Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #1 Başlıkta dediğim gibi şu iki anakart arasında artılar ve eksileri öğrenmek istiyorum bir de sorum olacaktı. Şuan ASUS H61 M-k anakartının güncel fiyatı 475 TL ben bunu bir bilgisayarcıya kaça satsam iyidir ? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2017
Başlıkta dediğim gibi şu iki anakart arasında artılar ve eksileri öğrenmek istiyorum bir de sorum olacaktı. Şuan ASUS H61 M-k anakartının güncel fiyatı 475 TL ben bunu bir bilgisayarcıya kaça satsam iyidir ? Cevaplarsanız sevinirim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #2 İkisi farklı platforma sahip işlemcileri destekliyor. 475 TL'ye H61 chipsetli Anakart satılmıyor, bu ürünü de bulman piyasada hayli zor.
İkisi farklı platforma sahip işlemcileri destekliyor. 475 TL'ye H61 chipsetli Anakart satılmıyor, bu ürünü de bulman piyasada hayli zor.
Anıl Mert Bulut Hectopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #3 Banada bitane abi aldı bu anakarttan işlemci almayı düşünüyorumda çok palı işlemciler napcam