MSI H110M PRO-VD'de G4560'ı Kullanmak

Montana01

Kilopat
Daha fazla  
Ben Pentium G4560 işlemciyi MSI H110M PRO-VD ile birlikte kullanmak istiyorum fakat BIOS güncellemesi olmadan bu anakart o işlemciyi görüp çalıştırmıyor. Güncelleme yapmak için Skylake bir işlemci takmam gerekli biliyorum fakat elimde Skylake bir işlemci yok.

İşlemci takmadan ya da G4560'ı bir şekilde çalıştırarak güncelleme yapmanın bir yolu var mıdır ya da güncelleme yaptırarak satın alabileceğim bir yer ya da internet sitesi var mı? Eğer yoksa sizden güncel BIOS sürümlü anakart tavsiyeleri istiyorum.

BİOS güncellemesiyle destekliyor o Anakart.
Peki h110m için son çıkan biosu, skylake işlemci kullanarak yükledikten sonra yeni bir bios güncellemesi çıktığı zaman yeni güncellemeyi yapmak için tekrar skylake işlemci kullanmak gerekir mi yoksa g4560 ile yapılır mı artık bios güncellemesi? Yani her bios güncellemesi geldiğinde skylake işlemci mi bulmamız gerekecek yoksa bir kere güncelledikten sonra g4560 diğer bios güncellemelerini yapabilir mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı