Alparslan Bey Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #11 Pentium için güncelleme yaptıktan sonra format attığımızda tekrar bios güncellemek gerekir mi ?
ShitGo Hectopat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #12 Hiç uğraşma direk Asrock'un H110 al.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.718 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #13 Alparslan Bey dedi: Pentium için güncelleme yaptıktan sonra format attığımızda tekrar bios güncellemek gerekir mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır işletim sistemiyle BIOS'un bi alakası yok. Güncellemeden sonra ömrünün sonuna kadar Kaby Lake işlemci destekler.
Alparslan Bey dedi: Pentium için güncelleme yaptıktan sonra format attığımızda tekrar bios güncellemek gerekir mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır işletim sistemiyle BIOS'un bi alakası yok. Güncellemeden sonra ömrünün sonuna kadar Kaby Lake işlemci destekler.
A Ayberk Akdeniz Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #14 Bal Porsuğu dedi: Hayır işletim sistemiyle BIOS'un bi alakası yok. Güncellemeden sonra ömrünün sonuna kadar Kaby Lake işlemci destekler. Genişletmek için tıkla... Beni h110m almakta en çok tereddüte düşüren şey buydu. 2 ayda bir bilgisayarcıya mı gidicem diye düşünüyodum. Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.
Bal Porsuğu dedi: Hayır işletim sistemiyle BIOS'un bi alakası yok. Güncellemeden sonra ömrünün sonuna kadar Kaby Lake işlemci destekler. Genişletmek için tıkla... Beni h110m almakta en çok tereddüte düşüren şey buydu. 2 ayda bir bilgisayarcıya mı gidicem diye düşünüyodum. Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.