MSI H110M Windows 10 Kurulum USB'si Gözükmüyor

ahmetyld52

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 format USB'sini PC'ye takıyorum ve taktılar da 22 tane bilgisayar tamircisi yapamadı. Her şeyi yapıyorum Boot menusunden USB gözükmüyor. Son tamirci anakartın Windows 10 desteklemiyor dedi ama anakartım H110M, bilgisayarımda Exper Xcellerator 250, yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 format USB'sini PC'ye takıyorum ve taktılar da 22 tane bilgisayar tamircisi yapamadı. Her şeyi yapıyorum Boot menusunden USB gözükmüyor. Son tamirci anakartın Windows 10 desteklemiyor dedi ama anakartım H110M, bilgisayarımda Exper Xcellerator 250, yardım ederseniz sevinirim.
"Anakartın windows 10 desteklemiyor" ne böyle bir şey mümkün mü?
Konuyla ilgili olarak boot edilebilir bir USB oluşturduğunuza emin olun.

1903 sürümünü kurmayı denerim. Fakat şimdi acil bir işten dolayı köye gitmem gerekiyor gelince ilgileneceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar İstanbula geri döndüm dediklerinizin hepsi yapıldı herhalde bi çözümü yok 😔.
Bilgisayarı satışa çıkardım konuyu kapatıyorum cevaplarınız için sizlere teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı