MSI H170 Gaming M3 PCI 16X slotu kırıldı

cln.ozgur

Hectopat
Daha fazla  
Montaj sırasında 16x slotlardan biri kırıldı, anakartta bir adet daha aynı girişten var. Anakart hala çalışıyor diğer slota taksam bir sıkıntı arz eder mi ya da kırık olan kısım elektrik kaçağı gibi istenmeyen bir sonuca yol açar mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yamulan pinler birbirine değiyorsa problem çıkartabilir. Bu şekilde kullanmayın, servise gönderin.

Hocam servise yollasam bile kullanıcı hatası diyecekler ki bu konuda haklılar, sırf bu tamir için ne kadar para isteyeceklerini bilemiyorum ama insaflı olacaklarını da sanmıyorum.

Hocam geçmiş olsun, bence hiç bir şeyi takmadan bi teknik servise gösterin derim çünkü yapacağınız yanlış taktığınız eşyalara da zarar verebilir de vermeyebilir de bence bi teknik servise gösterin.

Internette yaptığım araştırmada ingilizce kaynaklara göre pinleri söküp yalıtkan bantla yapıştırın demişler. Bense sadece yamulan pinleri söküp düzgün pinlerin üzerine pcı kapağını kapattım, pc şuan açık ve sabaha kadar öyle bırakacağım. Merak eden arkadaşlar için sabah gönderiye ek olarak sonucu yazacağım, herkese teşekkürler.

Sonuç: Şuanlık bir sıkıntıya rastlamadım umarım rastlamamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…