KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 29 Ağustos 2016 #11 Silinen üye dedi: Ram 2 adet zaten hocam farketmediniz sanırım. WD Black ile Seagate Barracuda kıyaslanmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben blue olarak algıladım pardon...
Silinen üye dedi: Ram 2 adet zaten hocam farketmediniz sanırım. WD Black ile Seagate Barracuda kıyaslanmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben blue olarak algıladım pardon...
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 29 Ağustos 2016 #12 Silinen üye dedi: Ram 2 adet zaten hocam farketmediniz sanırım. WD Black ile Seagate Barracuda kıyaslanmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, görmemiştim, madem öyle sistem tamamdır
Silinen üye dedi: Ram 2 adet zaten hocam farketmediniz sanırım. WD Black ile Seagate Barracuda kıyaslanmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, görmemiştim, madem öyle sistem tamamdır
W10 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 65 29 Ağustos 2016 #13 Silinen üye dedi: Sistem genel olarak güzel takıldığım iki nokta var. 1. olarak Asus konusunda emin misin. 2. olarak ise HDD segate alabilirsin... Genişletmek için tıkla... Msi Gtx 1060 6g'de alabilirim hocam ona tam karar vermedim. Barracuda'yı neden önerdiniz ? Wd black daha iyi değil mi ?
Silinen üye dedi: Sistem genel olarak güzel takıldığım iki nokta var. 1. olarak Asus konusunda emin misin. 2. olarak ise HDD segate alabilirsin... Genişletmek için tıkla... Msi Gtx 1060 6g'de alabilirim hocam ona tam karar vermedim. Barracuda'yı neden önerdiniz ? Wd black daha iyi değil mi ?
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 29 Ağustos 2016 #14 Silinen üye dedi: Msi Gtx 1060 6g'de alabilirim hocam ona tam karar vermedim. Barracuda'yı neden önerdiniz ? Wd black daha iyi değil mi ? Genişletmek için tıkla... Dostum yukarıda yazdım ben WD blue aldığını sandım. O yüzden Barracuda önerdim.
Silinen üye dedi: Msi Gtx 1060 6g'de alabilirim hocam ona tam karar vermedim. Barracuda'yı neden önerdiniz ? Wd black daha iyi değil mi ? Genişletmek için tıkla... Dostum yukarıda yazdım ben WD blue aldığını sandım. O yüzden Barracuda önerdim.
ozgurcan112 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 29 Ağustos 2016 #15 Silinen üye dedi: Sistem genel olarak güzel takıldığım iki nokta var. 1. olarak Asus konusunda emin misin. 2. olarak ise HDD segate alabilirsin... Genişletmek için tıkla... Asus Nvidia ile iyi anlaşıyor, AMD'de işleri batırıyor genelde WD'nin Black serisi ciddi güçlü HDD'lerdir, bir problemle karşıılacağını düşünmüyorum.
Silinen üye dedi: Sistem genel olarak güzel takıldığım iki nokta var. 1. olarak Asus konusunda emin misin. 2. olarak ise HDD segate alabilirsin... Genişletmek için tıkla... Asus Nvidia ile iyi anlaşıyor, AMD'de işleri batırıyor genelde WD'nin Black serisi ciddi güçlü HDD'lerdir, bir problemle karşıılacağını düşünmüyorum.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 29 Ağustos 2016 #16 Silinen üye dedi: Msi Gtx 1060 6g'de alabilirim hocam ona tam karar vermedim. Barracuda'yı neden önerdiniz ? Wd black daha iyi değil mi ? Genişletmek için tıkla... Kardeş ben barracuda önerdim, çünkü RAM 1 tane zannettim.
Silinen üye dedi: Msi Gtx 1060 6g'de alabilirim hocam ona tam karar vermedim. Barracuda'yı neden önerdiniz ? Wd black daha iyi değil mi ? Genişletmek için tıkla... Kardeş ben barracuda önerdim, çünkü RAM 1 tane zannettim.
W10 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 65 29 Ağustos 2016 #17 Tribun34 dedi: Tam o fiyata şöyle bir sistem önerebilirim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Kusura bakmayın ama benim sistemim daha verimli olur diye düşünüyorum.
Tribun34 dedi: Tam o fiyata şöyle bir sistem önerebilirim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Kusura bakmayın ama benim sistemim daha verimli olur diye düşünüyorum.
ozgurcan112 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 29 Ağustos 2016 #18 Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam. Kusura bakmayın ama benim sistemim daha verimli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura da baksın, topladığı sistem berbat
Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam. Kusura bakmayın ama benim sistemim daha verimli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura da baksın, topladığı sistem berbat
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 29 Ağustos 2016 #19 Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam. Kusura bakmayın ama benim sistemim daha verimli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sakın o sistemi alma. Senin sistem daha iyi, adam gelmiş GTX 970 önermiş, ayrıca benle anakart konusunda kavga ediyor, yazık vallaha.
Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam. Kusura bakmayın ama benim sistemim daha verimli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sakın o sistemi alma. Senin sistem daha iyi, adam gelmiş GTX 970 önermiş, ayrıca benle anakart konusunda kavga ediyor, yazık vallaha.
W10 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 65 29 Ağustos 2016 #20 ozgurcan112 dedi: Asus Nvidia ile iyi anlaşıyor, AMD'de işleri batırıyor genelde WD'nin Black serisi ciddi güçlü HDD'lerdir, bir problemle karşıılacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Yani sistem uyumlu diyorsunuz. Bu ekran kartı olayını biraz araştırayım o zaman Msi'da alabilirim.
ozgurcan112 dedi: Asus Nvidia ile iyi anlaşıyor, AMD'de işleri batırıyor genelde WD'nin Black serisi ciddi güçlü HDD'lerdir, bir problemle karşıılacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Yani sistem uyumlu diyorsunuz. Bu ekran kartı olayını biraz araştırayım o zaman Msi'da alabilirim.