Ahmet Hakan Selcuk Hectopat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #1 Bu anakartta şuan RX 470 kullanıyorum ileride NVIDIA'ya dönmek istersem anakart ile uyumlu çalışır mı? Anakart SLI desteklemiyor fakat crossfire destekliyor.
Bu anakartta şuan RX 470 kullanıyorum ileride NVIDIA'ya dönmek istersem anakart ile uyumlu çalışır mı? Anakart SLI desteklemiyor fakat crossfire destekliyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 20 Kasım 2016 #2 Ahmet Hakan Selcuk dedi: Bu anakartta şuan RX 470 kullanıyorum ileride NVIDIA'ya dönmek istersem anakart ile uyumlu çalışır mı? Anakart SLI desteklemiyor fakat crossfire destekliyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştırır.
Ahmet Hakan Selcuk dedi: Bu anakartta şuan RX 470 kullanıyorum ileride NVIDIA'ya dönmek istersem anakart ile uyumlu çalışır mı? Anakart SLI desteklemiyor fakat crossfire destekliyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştırır.