K Kullanıcı4343 Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, Bu iki anakart arasında kararsız kaldım. Hangisi daha performanslı ve özellikleri daha güzel ? B150A GAMING PRO | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design H170 GAMING M3 | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design @Recep Baltaş
Merhaba arkadaşlar, Bu iki anakart arasında kararsız kaldım. Hangisi daha performanslı ve özellikleri daha güzel ? B150A GAMING PRO | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design H170 GAMING M3 | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design @Recep Baltaş
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 3 Nisan 2016 #2 Yakın zamanda alacaksan H170A veya B150A Gaming Pro modellerini öneririm. MSI para iadesi kampanyası ile 95 TL indirim yapılıyor. https://cashback.msi.com/tr/tr/spring/ MSI Motherboard | Bundle Cashback
Yakın zamanda alacaksan H170A veya B150A Gaming Pro modellerini öneririm. MSI para iadesi kampanyası ile 95 TL indirim yapılıyor. https://cashback.msi.com/tr/tr/spring/ MSI Motherboard | Bundle Cashback
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 4 Nisan 2016 #3 İkisini de PCB tasarımı, PCIe, SATA ve görüntü çıkışları birebir aynı olan iki anakart. Aralarındaki tek fark; B150A Gaming Pro'da fazladan USB 3.1, H170 Gaming 3'de ise M.2 yuvası var.
İkisini de PCB tasarımı, PCIe, SATA ve görüntü çıkışları birebir aynı olan iki anakart. Aralarındaki tek fark; B150A Gaming Pro'da fazladan USB 3.1, H170 Gaming 3'de ise M.2 yuvası var.
Muhammed Siraç ZOR Kilopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2016 #4 Kullanıcı4343 dedi: Merhaba arkadaşlar, Bu iki anakart arasında kararsız kaldım. Hangisi daha performanslı ve özellikleri daha güzel ? B150A GAMING PRO | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design H170 GAMING M3 | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... MSİ H170 GAMİNG M3 öneririm. Ben onu alacağım.
Kullanıcı4343 dedi: Merhaba arkadaşlar, Bu iki anakart arasında kararsız kaldım. Hangisi daha performanslı ve özellikleri daha güzel ? B150A GAMING PRO | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design H170 GAMING M3 | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... MSİ H170 GAMİNG M3 öneririm. Ben onu alacağım.