MSI H270 Gaming M3 vs Gigabyte H270 Gaming 3

Hmm...
Gigabyte bana da mantikli geliyor. Hem Gigabyte'de ekran karti slotlari ve RAM slotlari guclendirilmis ve RGB var. Peki diger markalar ne yapmis bos bos fiyat mi koymus ?

Tesekkurler. RGB onemli ama zaten RGB'ye bakarak alirsam direk Gigabyte ama Gigabyte alinca da kalitesiz cikmasin diye diyorum. Gigabyte kalitesiz marka degil ama ucuz olmasi dusundurucu . Hem ekran karti hem RAM slotlsri komple guclendirilmis. Ses yongalari ayni. Ustune Gigabyte'nin RGB'si var ama elbet biryerden kisilmistir. Bu Asrock'ta asiri alim korumasi gibi seyler var Gigabyte'de var mi?

Son düzenleme:
Elbette var, DIMM slotları ve PCIe Metal Koruyucu ile kaplı. Buradan detaylarına bakabilirsin ama ne yalan söyleyeyim ben Asrock'un anakartlarını çok beğeniyorum, diğerlerine nispeten daha kaliteli oluyorlar. Ne yazık ki Asrock h270m pro4'de led aydınlatma yok ama tasarımı çok hoş duruyor. Bu arada için rahat olsun Gigabyte en iyi anakart üreticilerinden birisi.

Gigabyte'nin kaliteli oldugunda hemfikiriz .

Sadece RGB olarak degil ben zaten Gigabyte'nin RGB'sini seviyorum daha boyle teknik konusacak yok mu? Sunun su fazla bunun bu eksik diye .

İkisi de benzer özelliklere sahip iki farklı marka. Fiyatları neredeyse birbirine yakın sayılır. İkisi arasında MSI, yazılım desteği ile bir az önde görünüyor.

Gigabyte'nin RGB'si cok hosuma gidiyor vazgecemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…