Arkadaşlar sorum yukarıda olduğu gibi ASUS'un Prime H310M-K R2 anakartini aldım ama arızalı çıktı. Bu anakartı alacağım i3-9100F işlemcim var direkt görüntü gelir mi BIOS güncellemesi ister mi yani vermek için?
Firmaya söyleyin ne olursa olsun güncellesin. H310'lar doğrudan 9. nesil desteklemiyor diye biliyorum. B365'ler doğrudan destekliyor. Anakartın güncellenmiş bir versiyonu var mı bilmiyorum, belki 2. üretimlerde 9000 desteği doğrudan verilmiştir ancak alacağınız yere son sürüm yükseltmesi talep edin.
Anakartınızın 9. nesil desteği bu BIOS sürümüyle gelmiş.
Firmaya söyleyin ne olursa olsun güncellesin. H310'lar doğrudan 9. nesil desteklemiyor diye biliyorum. B365'ler doğrudan destekliyor. Anakartın güncellenmiş bir versiyonu var mı bilmiyorum, belki 2. üretimlerde 9000 desteği doğrudan verilmiştir ancak alacağınız yere son sürüm yükseltmesi talep edin.
Anakartınızın 9. nesil desteği bu BIOS sürümüyle gelmiş.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
Revize bir ürün ise BIOS günceldir, yani tak çalıştır imkanı var. Yine iletişime geçerken bunu da sorun.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
revize bir ürün ise BIOS günceldir, yani tak çalıştır imkanı var. Yine iletişime geçerken bunu da sorun.
Herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi hocam başka artık anakart alırken çok korkuyorum sıfır anakart almıştım kullanamadim param boşa gitti ama tüketici mahkemesine falan başvurucam diğer anakart içi falan.