MSI H410M Pro-E ile Intel Core i3 10100F uyumlu mu?

166770

Kilopat
Makaleler
5
Bu anakartı alacağım, Intel Core i3 10100F ile uyumlu mu?

Ürün linki:

Bir de ekran kartım ASUS AMD Radeon RX 550 2 GB GDDR5 128 bit. Uyumlulukta sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ürün linki:

Bir de ekran kartım ASUS AMD Radeon RX 550 2 GB GDDR5 128 bit. Uyumlulukta sıkıntı yaratır mı?

Sorun olmayacaktır, işlemci ile anakartın soketi aynı. Ekran kartı bakımından da bir sorun çıkmaz.

Ürün linki:

Her şey uyumlu, fakat anakart çok kötü.

Neden hocam? M.2 desteği yok diye mi?

Aynen aynı fiyata veya yaklaşık fiyata M.2 SSD destekli anakart varken neden bunu seçtiniz?

Gigabyte daha iyi hem bence MSI'a göre.

Aynen aynı fiyata veya yaklaşık fiyata M.2 SSD destekli anakart varken neden bunu seçtiniz?

Gigabyte daha iyi hem bence MSI'a göre.
Hocam ne yazık ki internetten alamam. Takmayı bilmiyorum, birde şimdi internetten alırsak arza falan durumu olursa. Uğraşmak istemiyorum.

Hocam ne yazık ki internetten alamam. Takmayı bilmiyorum, bir de şimdi internetten alırsak arza falan durumu olursa. Uğraşmak istemiyorum.

Dostum lütfen yanlış anlama ama Technopat'ta 5800 mesajlık eğlence amaçlı mıydı yoksa teknoloji amaçlı mıydı? :)

Yani açıkçası bu kadar forumda gelişmişsin en azından eskiden beri buradasın neyin ne olduğunu bilmen gerek yani tekrar söylüyorum yanlış anlama ama bilmiyorsan bilgilendiririmde zevkle. :)

Dostum lütfen yanlış anlama ama Technopat'ta 5800 mesajlık eğlence amaçlı mıydı yoksa teknoloji amaçlı mıydı? :)

Yani açıkçası bu kadar forumda gelişmişsin en azından eskiden beri buradasın neyin ne olduğunu bilmen gerek yani tekrar söylüyorum yanlış anlama ama bilmiyorsan bilgilendiririmde zevkle. :)

Yok hocam, korku var açıkçası. Bir de o ufak pin gibi olan kabloları takmak sıkıntı.

O mesajların yarısından fazlası benim kendi konum.

Yok hocam, korku var açıkçası. Bir de o ufak pin gibi olan kabloları takmak sıkıntı.

O mesajların yarısından fazlası benim kendi konum.

Anladım.

1-internet kısaca söyleyeceğim teknoloji mağazalardan daha güvenli(Hepsi değil ama örneğin Amazon).
2-hiç sıkıntı değil ben çok fazla bilgisayar topladım. Korkarak yapamazsınız cesur olup araştırıp yapmaya bakacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı