MSI H55m E33 ile internet bağlantısı kurulmuyor

İnternetle alakası yok o sürücünün.

Peki sürücüler güncel değilse bunun da etkisi olur mu? Belki internet driverı güncel değilse. Farkındaysanız attığım tarih ve saat yanlış. BIOS'ya da sürücülerin güncel olup olmaması belki sorun.

Olabilir ama modem ışık sürekli yanması lazım normalde kasanın arkasındaki lan ışığı yanıp sönüyor mu?

Lan'ın ışığı hiç yanmıyor kasada.

Anakartın lan girişi bozulmuş olabilir bir arkadaş konu açmış aynı sorun Ethernet girişi arızalanmış Ethernet kartı almış takmış öyle çalışıyor diyor.

Onda da mı aynı sorun var?

Evet her şey çalışıyor telefonla bağlanıyorum çalışıyor sistem ama driver güncellemeye çalışıyorum hata veriyor Ethernet kablosu takın diye diyor bir bilgisayarcı'ya götürün denesin. Ya da link atayım çözümleri deneyin.

Ama bende direkt olarak bağlanmadı yazıyor. Attığım resme tekrar bakabilirsiniz. Kabloyu dair hiçbir şey yok. Direkt olarak bağlı değil diyor.

Hocam o zaman telefonu bağlayın PC'ye anakart üreticisinin sitesinden lan driver indirin kurun. Bakalım kurabilecek misiniz?

Ama bende direkt olarak bağlanmadı yazıyor. Attığım resme tekrar bakabilirsiniz. Kabloyu dair hiçbir şey yok. Direkt olarak bağlı değil diyor.

MSI sitesine baktım ama lan driver bulamadım.

MSI sitesine baktım ama lan driver bulamadım.

Çözebildin mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…