MSI H610M-E DDR4 işlemci yükseltme önerisi

Bütçe
12K

kVOSS

Centipat
Daha fazla  
RAM
T-FORCE VULCAN Z 16GB CL16 3200MHz DDR4
Anakart
MSI H610 M-E DDR4 Versiyonu
Arkadaşlar anakartım MSI H610M-E DDR4 versiyonu işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum hangi işlemciyi alsam daha iyi olur şu anki anakartım 12. 13. ve 14. nesil işlemcileri destekliyor. Tam senkronizasyon açısından anakartı da H610 DDR5 versiyonu ile değiştireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekran kartınız nedir?

Bu anakart i5 işlemci üstü takmak performans kaybına neden olur giriş seviyesi anakart i5 işlemci işini görür bütçene göre seç.

12400F yeterli olur hocam oyun harici amacınız yoksa fazlasına gerek yok.
Hocam öyle "extreme" oyunlar oynamıyorum cs2 lol vesaire gibi oyunlar işlemci sormamın sebebi okulumdan kaynaklı bilişim bölümü okuyorum after effects ve photoshop gibi uygulamalarda veya çoklu uygulama kullandığımda işlemci tıkanıyor öğrendiğime göre bu işlemcinin 4/8 çekirdek yapısından dolayı dezavantajı varmış

12400F yeterli olur hocam oyun harici amacınız yoksa fazlasına gerek yok.
birde ek olarak çok ısınan bir işlemci mi sıvı gereklimi yoksa stok kafi olur mu?

12400F iyidir hocam sizi üzmez ama o bütçe ile AM5'e veya biraz bekleyip Intel'in yeni soketi olan LGA 1851'e geçebilirsiniz.

Bir de ek olarak çok ısınan bir işlemci mi sıvı gerekli mi yoksa stok kafi olur mu?

Stok soğutucu kafidir.

12400F iyidir hocam sizi üzmez ama o bütçe ile AM5'e veya biraz bekleyip Intel'in yeni soketi olan LGA 1851'e geçebilirsiniz.

Stok soğutucu kafidir.

Hocam öneri ve yardımınız için teşekkür ederim ben her zaman en son teknolojiyi kullanma taraftarıyım sanırım yeni soketi bekliyceğim bu dediğiniz 1851 soket işlemciler Ultra adı ile çıkacak doğru biliyosam

Evet hocam Ultra adıyla çıkacaklar beklemeniz dediğiniz gibi daha iyi olur bütçeniz de yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…