MSI H61M BIOS Güncelleme Sonrası Görüntü Gitmesi

ozgurakgunx

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ,
MSI H61M-P20(G3) anakartın BIOS versiyonu bende 1.8'di. Ben de 1.9 BIOS versiyonunu indirdim. M-Flash aracılığıyla güncelleme yaptım. Fakat BIOS güncelleme yaptıktan sonra birden ekranda görüntü gitti. Klavye mouse da çalışmıyor. Garantisi yok. BIOS pilini ve CMOS'u resetledim. Fakat çare yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan yapabileceğiniz tek şey uzay montaja geçip anakartınızda sadece 24 pin connector bağlı olsun.

İşlemci, RAM, ekran kartı, kasa bağlantıları ve SATA kablolarının hepsini anakarttan ayırın. Sistemi boş bir şekilde çalıştırıp 10 saniye sonra kapatın. İşlemciyi takın ve aynı işlemi tekrar gerçekleştirin. RAM'i ve VGA kablosunu anakarta bağlayıp bu sefer görüntü almaya çalışın.

Bu aşamada başarısız olursanız ve daha önceden CLEAR CMOS yapmışsanız BIOS eepromunuz sökülüp programmer ile tekrar eepromunuza yazılım flashlanacak ve yerine tekrar lehimlenecek. Masrafı teknik servisine göre 75 ila 150 lira arası değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…