MSI - H61M-E33 (B3) ve Pentium G2020 Sistem

• Konuyu başlatan Mert Özdemir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.158
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistem güzel dengesizlik yok. Arkadaşın önerdiği kasadan bende var almalısın. Pentium'u 1 yıl kullan o sürede para biriktir i5 işlemci al K olmasın sonunda anakartın güçlü değil. 7750 orta sınıf kart her oyunu orta high oynarsın crysis 3 lowda açar.

- - - Güncellendi - - -

Son olarak soğutucun güzel 2 fan takmana lüzum yok. Overclock yapmayacaksan. Bütçeni söyle pentiumdansa en azından belki x2 270 koyardık. Oc için ama am3 üretilmiyor ileride upgrade yapamazsın. Senide kendim gibi kararsız bıraktım sanırım. İntel devam et yada 6670 a8 kombinasyonu yap 7850 performansı alıyormuşsun.

Selam Mert Safa Özdemir, ya da Recep Aktaş, ya da Safa Alakuş.

Hangisini dememi istersin ? Recep Aktaş adıyla kaç defa sistem toplama konusu açtığını saymıyorum bile. Sanırım bu 12.sistem toplama konun ? Haksız mıyım ?

Kendi konuna cevap vermeyi seviyorsun galiba.

Bütün hesaplarına 1 gün ceza. Ayrıca bütün sistem toplama konuların kapatılacak. Şikayetin varsa Burak Alkan'a bildir. Burak Alkan'la iletişime geçip hesapların birleştirilecek.

Kural 17: Birden çok hesap açmak yasaktır. IP adresi ile tespit yapılıp hesaplar birleştirilir.
Kural 20: Bir kullanıcı belirli aralıklarla en fazla 5 sistem toplama konusu açabilir. Bu aşamadan sonra açacağı sistem toplama konuları kapatılacak ve üye 1 günlük ceza alacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı